Aktion Österbotten   Aktion Österbotten   Logo
kontakt   kontakt
dokument   dokument
forum   forum
DAGSMARK
DAGSMARK UF FAKTA OM DAGSMARK BY AKTUELLT GÄSTBOK
Kristinestad   På svenska  Suomeksi   In English    Skriv ut sidan
DAGSMARK UF
MAJBO & uthyrning
Uthyrning
Historia
Pidro
Styrelsen
Kontaktuppgifter
Verksamhetsberättelser
DUF:s Fond
Klubbrummet
Projekt
Trampkampen
Majbolänken för damer
Papron-skidning
Majbo FF
Detta har hänt
Händelsekalender
Verksamhetsplan
NYHETER
På gång

MAJBO -uthyrning / vuokraus

Kontaktperson / Yhteyshenkilö:

Jenny Ekman

040-5221258

mail:  jenny.h.ekman(at)gmail.com

  

Föreningshuset uthyres för allehanda fester och tillställningar. Bl.a. bröllop och födelsedagsfirande har visat sig vara mycket populärt att arrangera på MAJBO (se bild).

Huset har en yta på ca. 800 m2, som är lämpligt indelad i fyra sektioner, nämligen: aula, festsal, serveringsrum,(som mötesrum) och köksavdelning. Dessutom finns en del mindre rum för andra aktiviteter. Bl.a. bastuavdelning (se bilder: 1, 2 och 3), sammanträdesrum och så har vi Marthaföreningens egen lokal (se bild) som finns i direkt anslutning till köket.

 Den ljusa och rymliga aulan gör ett trivsamt första intryck. Stjärnhimlen med hundratals ”stjärnor” ger en speciell känsla av välbefinnande. Man känner sig varmt välkommen till Majbo.

Serveringsrummet med sin vackert och praktiskt utformade bardisk inrymmer ung. 100 sittplatser.

Festsalen är på 200 m2 och kan lätt inredas till en dansrestaurang med 180 sittplatser.

 

Återgivning av ljud och bild kan ordnas med husets egen utrustning, till vilken hör både tråd- och trådlös mikrofon, videokanon, upp till 3 meter breda vita dukar. Majbo har också internet-anslutning via fiber, så vid behov kan man surfa trådlöst eller via kabel.

 

Köket är ju förstås husets hjärta. Här finns det mesta som behövs för tillredning av nästan vilken mat som helst. I kökets skåp finns dessutom kärl för bespisning av 400 personer, nytt vitt porslin för 250 personer har anskaffats 2016 då också en toppmodern varmluftsugn med ångfunktion ersatte den gamla ugnen.

 

  Bastuavdelningen är i nära anslutning till scenen och kan, förutom sammanträden, användas som sminkrum eller orkesterloge.

 

I föreningens klubbrum som är utrustat med eget minikök och eget wc kan lämpligen ordnas mindre sammankomster såsom styrelsemöten o.dyl..

  Vid större tillställningar tas även Martaföreningens 50 m2 :s rum  i användning.

”Bakom kulisserna” har vi de tekniska utrymmena med toppenmodern ventilationsanläggning, samt en väl tilltagen värmeanläggning vilka alla är automatstyrda.

Huset är utrustat med automatiskt brandalarm. Signal och nödbelysningen är även den byggd enligt dagens krav så att maximal säkerhet kan erbjudas åt gästerna.  

Ansvarig utgivare: Dagsmark Ungdomsförening r.f.     Senast modifierad: 25.5.2021